GREXIT

Γκιρτζίκης: "Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει"

Γκιρτζίκης: "Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την προεδρία της Ομοσπονδίας και δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε στη "Real News" σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την προεδρία της Ομοσπονδίας και δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, κάνοντας λόγο για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί όπως στον υπόλοιπο κόσμο, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο.

Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει".

Photo Credits: Action Images

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ