Γκιρτζίκης: Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει - Grexit - SPORT 24
GREXIT

Γκιρτζίκης: "Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει"

Γκιρτζίκης: "Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την προεδρία της Ομοσπονδίας και δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε στη "Real News" σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του από την προεδρία της Ομοσπονδίας και δεν έδειξε καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, κάνοντας λόγο για αήθεις επιθέσεις στο πρόσωπό του. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί όπως στον υπόλοιπο κόσμο, όπως ανέφερε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει ελεύθερο, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Η λέξη παραίτηση στο δικό μου λεξιλόγιο δεν υπάρχει, διαγράψτε τη, είναι γελοίο να δέχομαι καθημερινά αήθεις επιθέσεις, η σκοπιμότητα πάει σύννεφο.

Ασφαλώς και είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αρκεί το άθλημα να μπορέσει να εξελιχθεί στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει κανονικά σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα πρέπει, βεβαίως, αυτό να το θέλουν η κυβέρνηση και ο υπουργός, που με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθεί να υπηρετήσει".

Photo Credits: Action Images

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24