GREXIT

Αργά το απόγευμα ή Τρίτη πρωί το τελεσίγραφο της FIFA

Αργά το απόγευμα ή Τρίτη πρωί το τελεσίγραφο της FIFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η FIFA έχει συντάξει την επιστολή που θα στείλει στην ΕΠΟ και στον Σταύρο Κοντονή, όπου θα προειδοποιεί ότι αν δεν αλλάξει η απόφαση για το Κύπελλο, έρχεται Grexit. Αργά το απόγευμα ή Τρίτη πρωί (5/4) φτάνει το τελεσίγραφο.

Ώρα μηδέν για το ελληνικό ποδόσφαιρο... Αργά το απόγευμα σήμερα (4/4) ή το πρωί της Τρίτης (5/4) θα καταφθάσει το... μπουγιουρντί της FIFA, όπου θα προειδοποιεί τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ότι θα πρέπει να άρει την απόφασή του για ματαίωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλιώς έρχεται ποδοσφαιρικό Grexit.

Στην ΕΠΟ γνωρίζουν ότι έχει συνταχθεί η επιστολή και αυτή θα αποσταλεί άμεσα, αλλά οι άνθρωποί της δεν γνωρίζουν το ακριβές περιεχόμενο, παρά μόνο ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ούτε περιμένει κάποια απόφαση του ΣτΕ για να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο.

Πάντως, αναμένεται να έχει γίνει δεκτή η εισήγηση του εκπροσώπου της FIFA και προέδρου της κυπριακής Ομοσπονδίας, κ. Κουτσοκούμνη, για παράταση μιας εβδομάδας, ώστε ο Σταύρος Κοντονής να πάρει πίσω την απόφασή του. Βέβαια, μέσα σε αυτή την εβδομάδα ίσως να έχει βγει και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (αύριο, 5/4, η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ).

Αν δικαιωθεί η Ομοσπονδία, τότε το Κύπελλο ξεκινά και πάλι, με τον κίνδυνο του Grexit να αποτελεί παρελθόν. Αν δικαιωθεί η πλευρά του υφυπουργείου, τότε η ποδοσφαιρική απομόνωση είναι προ των πυλών, αν δεν αλλάξει κάτι τις μέρες που θα απομένουν μέχρι την διορία που θα έχει δοθεί. Πάντως, το "τελεσίγραφο" από την FIFA έρχεται άμεσα.

Photo Credits: Action Images

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Σερέτης: Πόκερ ή σκάκι Υπουργέ;

Οι συνέπειες του ποδοσφαιρικού Grexit

Αδιέξοδο στη συνάντηση, άμεσος κίνδυνος για Grexit

"Nα αλλάξει η ΕΠΟ και βλέπουμε για το κύπελλο"

Κοντονής: "Η ΕΠΟ να πάρει άμεσα μέτρα"

Δημήτρης Κωνσταντινίδης: Πες τα όλα Σταύρο

Αφιέρωμα: Κοντονής: Μπετόν ή φούσκα;

ΕΠΟ: "Στον Κοντονή πέταξε το μπαλάκι η FIFA, όχι σε εμάς"

Κατά του αποκλεισμού του ποδοσφαίρου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Γιαννίκος: "Θα καταρρεύσει το οικοδόμημα με Grexit"

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ