ΕΛΛΑΔΑ

Γραμμένος: "Βρείτε τους και προφυλακίστε τους ΤΩΡΑ !!!"

Γραμμένος: "Βρείτε τους και προφυλακίστε τους ΤΩΡΑ !!!"
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοίνωση όπου καλεί την Πολιτεία και την FIFA να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους εξέδωσε η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου, με αφορμή τη νέα επίθεση, αυτή την φορά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.

Η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη νέα επίθεση, αυτή την φορά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα και ζητά από την Πολιτεία και την FIFA να αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, να βρουν τους υπεύθυνους και να τους προφυλακίσουν. Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει με το "ανοχή τέλος" με κεφαλαία γράμματα, δείχνοντας την οργή του προέδρου της ΕΠΣΜ.

Αναλυτικά:

"Οι σκοτεινές δυνάμεις της μαφίας που λυμαίνεται το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έδρασαν, και πάλι, ανενόχλητοι. Αυτή τη φορά δεν απείλησαν, αλλά αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ανθρώπινες ζωές. Ξεπέρασαν, πλέον, κάθε όριο ανοχής. Είναι ανήκουστο να επιχειρούν να δολοφονήσουν ανθρώπους που ανέλαβαν την ευθύνη της κάθαρσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε ;; Η Κυβέρνηση και η FIFA, επιτέλους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το ποδόσφαιρο θυμίζει, πλέον, ανοχύρωτη πόλη. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι βόθρος που μολύνει την ελληνική κοινωνία κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Κύριοι της FIFA, φτάνει πια. ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ στη Χώρα. Κύριοι της Ελληνικής Κυβέρνησης βρείτε τους και προφυλακίστε τους ΤΩΡΑ !!!

Οι υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας επιβάλλεται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να σταθούν εμπόδιο στα νοσηρά και τρισάθλια σχέδιά τους.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ !!"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ