ΕΛΛΑΔΑ

Γραμμένος: "Καθοδηγούμενος ο Βίκτωρας, δεν προσφέρει υπηρεσίες ο Θωμάς"

Γραμμένος: "Καθοδηγούμενος ο Βίκτωρας, δεν προσφέρει υπηρεσίες ο Θωμάς"
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης για την ΕΠΟ, είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Θωμά Μητρόπουλο και ότι ο αδελφός του, Βίκτωρας, είναι καθοδηγούμενος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης για την ΕΠΟ στις εκλογές που αυτή την στιγμή βρίσκονται στον... αέρα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Παίρνουμε παράταση για τους γνωστούς λόγους. Θεώρησα σωστό να συγκεντρωθεί χθες η παράταξη για να καταλήξουμε στις επόμενες κινήσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Η δύναμη που είχε η παράταξη ήταν αδιαμφισβήτητη και η γενική συνέλευση θα αποδείκνυε ότι είμαστε όντως η κυρίαρχη δύναμη.

Ο Τζώρτζογλου είναι φίλος πολλά χρόνια. Χτες δεν ήταν ο ίδιος, ήρθε όμως εκπρόσωπος της ένωσης Ηρακλείου και μάλιστα υπέγραψε ένα λιτό κείμενο μαζί με τους υπόλοιπους. Μην απορρίπτουμε συλλήβδην τον Τζώρτζογλου. Αλλού συμφωνούμε, αλλού διαφωνούμε. Έχει πολύ σημαντική προσφορά.

Ούτε τον είδα, ούτε θα τον συναντήσω τον Θωμά Μητρόπουλο. Δεν έχω σχέση με κανένα από τους δυο Μητρόπουλους. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που θέλουμε να περάσουμε το δικό μας μήνυμα. Νομίζω τα έχουμε καταφέρει. Πάμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο.

Το ξεκαθαρίζω: Δεν κάνει κανέναν αγώνα υπέρ μας και δεν προσφέρει υπηρεσίες ο Θωμάς Μητρόπουλος. Έχω τον απόλυτο έλεγχο για το τι γίνεται. Ξέρω τι γίνεται, τι συζητιέται παντού. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε μια και καλή.

Για την περίπτωση του Βίκτωρα συνέβησαν απίστευτα πράγματα. Να πηγαίνεις να αντικρούσεις μια αίτηση και στο τέλος να λες έχει δίκιο ο Μητρόπουλος. Η ομοσπονδία από ποιον πήρε εντολή να δεχτεί την αίτηση του Μητρόπουλου; Σταμάτησαν απλά τη δική μας πορεία προς τη νίκη.

Δεν άκουσα τη δήλωση του Δ. Ψωμιάδη ότι ο Ολυμπιακός κρύβεται πίσω από τον Μητρόπουλο. Είναι απολύτως βέβαιος όμως ότι καθοδηγήθηκε ο Μητρόπουλος. Συνέπραξε η ΕΠΟ. Πήγανε να μαλώσουνε σε ένα δικαστήριο και βγήκανε αγκαλιά. Φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Από Δευτέρα θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Η απόφαση που βγήκε από το διαιτητικό δεν την αποδέχεται η FIFA . Το ζήτημα είναι γιατί έγινε τώρα, 3 μέρες πριν τη σημερινή συνέλευση, μετράμε τα κουκιά που δε μας βγαίνουν και αποφασίζουμε να σταματήσουμε μια πορεία που είναι προδιαγεγραμμένη. Αν είχα τον Βίκτωρα μπροστά μου, θα του έλεγα ότι δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε και στο χρόνο που το έκανε".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ