ΕΛΛΑΔΑ

Γραμμένος: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο"

Γραμμένος: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αναφέρθηκε στην απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου μετά την προσφυγή του, στην ΕΠΣ Δράμας, αλλά και στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

O Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "ArenaFM 89.4" αναφορικά με την σημερινή (9/9) απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου μετά και την προσφυγή που έκανε. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην ΕΠΣ Δράμας αλλά και στις εκλογές της ΕΠΟ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου:

"Αυτή η απόφαση αποτελεί κόλαφο για την διοίκηση της ΕΠΟ και δεν θα το έλεγα αν δεν είχαν προηγηθεί όσα προηγήθηκαν . Προσφύγαμε στο διαιτητικό γιατί δεν μπορείς να παραβιάζεις μια τόσο σαφή διάταξη του καταστατικού".

Για την ανακοίνωση Γκιρτζίκη: "Αυτό βγήκε σε απάντηση ενός εκ των τριών ερωτημάτων που είχα απευθύνει. Αντί να βγει κάποιος υπεύθυνα και να απαντήσει, θα δεχόμουνα ακόμα να μας πούνε και ότι το ξέχασαν. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν ήταν άβολη αυτή η παράλειψη. Αντί να βγει υπεύθυνα κάποιος βγήκε μια ανώνυμη ανακοίνωση και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Μόνο ντροπή , αλλά δεν θα ξανά ασχοληθώ με τους συγκεκριμένους κυρίους".

Αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε στην ΕΠΣ Δράμας: "Είναι άλλη μια απόφαση που είθισται να παίρνει η περίφημη επιτροπή εκτάκτων θεμάτων. Αυτές όλες οι διαδικασίες στην Δράμα, ήταν γνωστές στην ΕΠΟ εδώ και πολύ καιρό, όμως με μια πρωτοφανή σκοπιμότητα, αποφάσισαν, κάντε εκλογές και μετά τις ακυρώνουμε… Μια ανάλογη περίπτωση είχε παλαιότερα και η ΕΠΣ Κυκλάδων, προσέφυγαν στο διαιτητικό και δικαιώθηκαν.

Έχουμε βαρεθεί να βγαίνουν αποφάσεις από το διαιτητικό δικαστήριο και να ακυρώνουν αποφάσεις της ομοσπονδίας . Είμαι πεπεισμένος ότι και η υπόθεση της ΕΠΣ Δράμας ,αύριο στο διαιτητικό δικαστήριο θα καταπέσει . Προκύπτει και το πρόβλημα με την Δόξα Δράμα. Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα ενοχλούσε τον κ.Γκιρτζίκη και την ΕΠΟ να αναβάλει τα παιχνίδια της Δόξας μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Είναι τάσεις εκδικητικές και τις πληρώνουνε τα σωματεία . Δεν μπορώ να τους καταλάβω…".

Αναφορικά με τις ενώσεις αλλά και τις εκλογές της ΕΠΟ: "Είναι δεδομένο ότι Δράμα, Καστοριά και Χαλκιδική θα κρίνουν το αποτέλεσμα και μας στηρίζουν. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε ικανοποιημένοι αλλά ο αγώνας συνεχίζεται".

Για το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων της Μακεδονίας: "Νομίζω ότι θα είναι μια χρονιά όπου το ποδόσφαιρο θα αντέξει και πάλι. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δείχνει να έχει εκείνες τις αντοχές και τις δυνάμεις όπου εμένα και τους συνεργάτες μου, μας έχει εκπλήξει".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ