ΕΛΛΑΔΑ

Γκιρτζίκης: "Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά"

Γκιρτζίκης: "Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αναφέρθηκε στην απόφαση που έχει παρθεί από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για ματαίωση των ημιτελικών Κυπέλλου και στις επαφές του με την UEFA.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μίλησε στην εφημερίδα "Αγορά" και αναφέρθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και στην απόφασή του να ματαιώσει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις επαφές που είχε με την UEFA.

"Ο υπουργός θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το ποδόσφαιρο τα συμφέροντα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.

Αντιλαμβανόμαστε το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα αυτή τη στιγμή και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ζητούμε από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης αν δεν μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο τουλάχιστον να μην του κάνουν ζημιά", είπε αρχικά ο κ. Γκιρτζίκης.

Για τις επαφές της ΕΠΟ με τη UEFA, απάντησε: "Όλα έχουν δρομολογηθεί και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ