ΕΛΛΑΔΑ

Γκέκας: "Απειρος ο Διαμαντάκος, αδικήθηκε ο Κλάους"

Γκέκας: "Απειρος ο Διαμαντάκος, αδικήθηκε ο Κλάους"
INTIME SPORTS

Πως σχολίασε ο έμπειρος επιθετικός τις επιλογές του Ρανιέρι στο ματς με την Ρουμανία και η πικρία του για τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα.

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον Στέφανο Αθανασιάδη που στο παιχνίδι της Εθνικης με την Ρουμανία δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ μίλησε και για τον εαυτό του και την καριέρα του.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Έχω τέσσερα γκολ σε τρεις αγώνες. Ξεκίνησα κανονικά προετοιμασία στην Τουρκία και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ. Από την Ελλάδα δεν είχα κάποια ικανοποιητική πρόταση, δεν υπήρχε κάποια ομάδα που θα μπορούσε να με ικανοποιήσει. Σε ξένο ποδοσφαιριστή θα τα έδιναν. Σε Έλληνα δεν θα τα έδιναν. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο φλερτ που είχε με τον ΠΑΟΚ παλαιότερα: "Είχα φλερτ με τον ΠΑΟΚ πάρα πολύ παλιά. Το 2005-06 νομίζω είχα φλερτ όταν ήμουν ακόμα στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο, ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από καμία ελληνική ομάδα".

Για την παρουσία του στην Εθνική ομάδα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει: "Δεν γνωρίζω. Εγώ δεν έχω πει κάτι. Από την στιγμή που θέλει να με καλέσει, είμαι εδώ. Δεν έχω να αποδείξω κάτι, θεωρώ πως ήταν έκπληξη που δεν με κάλεσε. Αλλά εντάξει συνεχίζουμε".

Για την μη συμμετοχή του Κλάους στο ματς με την Ρουμανία: "Πιστεύω αδικήθηκε ο Κλάους, για μένα ήταν ένας παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια και την καλύτερη φόρμα και έπρεπε να παίξει. Ο Μήτρογλου ήταν ανέτοιμος, ο Διαμαντάκος καλός παίκτης μεν, αλλά άπειρος και μην ξεχνάμε πως η ελληνική φανέλα είναι πολύ βαριά και ο Διαμαντάκος δεν έχει τις απαραίτητες παραστάσεις για να σταθεί σε τόσο μεγάλο επίπεδο".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Νομίζω πως είναι λίγο καλύτερο το πρωτάθλημα, το θέμα είναι να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και να μην έχουμε άλλα πράγματα στο τέλος".

Για το πρόσωπο του ΠΑΟΚ: "Στον ΠΑΟΚ δεν έγιναν πολλές μεταγραφές, αλλά έγιναν ουσιώδεις μεταγραφές. Δεν ξέρω αν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι η διατήρηση της καλής φόρμας και να μπορέσει να πάρει σίγουρα την δεύτερη θέση, που και αυτή οδηγεί στο Τσάμπιονς Λίγκ".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ