ΕΛΛΑΔΑ

ΓΚΑΛΟΠ SPORT24.GR: Οι Ολυμπιακοί κάνουν την καλύτερη κερκίδα

ΓΚΑΛΟΠ SPORT24.GR: Οι Ολυμπιακοί κάνουν την καλύτερη κερκίδα

Περισσότεροι από 56.000 αναγνώστες συμμετείχαν στο γκάλοπ του Sport24.gr για την καλύτερη εν Ελλάδι κερκίδα και οι Ολυμπιακοί βγήκαν πρώτοι με 24%, ενώ ακολούθησαν με μικρή διαφορά οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο γκάλοπ του Sport24.gr για την καλύτερη κερκίδα στην Ελλάδα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 56.000 αναγνώστες, που κατέθεσαν την προσωπική τους άποψη για το ποιοι φίλαθλοι στην καλύτερή τους βραδιά φτιάχνουν την πιο δυνατή ατμόσφαιρα στην εξέδρα.

Οι Ολυμπιακοί αναδείχθηκαν πρώτοι με ποσοστό 24%, για να ακολουθήσουν στην δεύτερη θέση οι φίλοι της ΑΕΚ με 22%. Μάλιστα, την πρώτη ημέρα οι "κιτρινόμαυροι" ήταν εκείνοι είχαν την πρωτοκαθεδρία, για να γίνει η ανατροπή στην συνέχεια και να βγουν πρώτοι οι "ερυθρόλευκοι".

Από 'κει και πέρα, ποσοστό 20% συγκέντρωσε η κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ και 16% εκείνη του Παναθηναϊκού που κατέλαβε την 4η θέση. Ακολούθησαν οι φίλοι του Άρη με 9% και από 3% είχαν οι φίλοι του Ηρακλή, της ΑΕΛ και του ΟΦΗ, που συμπλήρωσαν την οκτάδα που συμμετείχε στην ψηφοφορία.

ΓΚΑΛΟΠ SPORT24.GR: Οι Ολυμπιακοί κάνουν την καλύτερη κερκίδα
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ