ΕΛΛΑΔΑ

Γίνεται προπονητής ο Τσιάρτας

Γίνεται προπονητής ο Τσιάρτας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O παλαίμαχος διεθνής άσος, Βασίλης Τσιάρτας ανακοίνωσε πως αποχωρεί απ' το το χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, καθώς θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Βασίλη Τσιάρτα. Τα τελευταία χρόνια ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Σεβίλλης είχε αναλάβει την εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο πρώην μέσος της Ένωσης, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Παράλληλα, τη σεζόν 2012-13 είχε αναλάβει για μικρό χρονικό διάστημα χρέη Τεχνικού Διευθυντή στους "κιτρινόμαυρους".

Όμως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν, αφού ο πρωταθλητής Ευρώπης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει "τέλος" στην ενασχόληση με το management παικτών, καθώς θέλει να ασχοληθεί με την προπονητική, όντας κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO.

"Ανακοινώνω ότι αποχωρώ από το χώρο της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, παίρνοντας την απόφαση να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και να ασχοληθώ με την προπονητική, έχοντας λάβει την σχετική επιμόρφωση από την σχολή UEFA PRO", αναφέρει το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο facebook.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ