ΕΛΛΑΔΑ

"Γιατί ανανεώθηκε η κάρτα υγείας;"

"Γιατί ανανεώθηκε η κάρτα υγείας;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι απορίες του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη κατά την απολογία των τεσσάρων κατηγορουμένων της ΕΠΟ και το ενδεχόμενο εκλογών για την προεδρία της Ομοσπονδίας.

Στους λόγους για τους οποίους το 2010 ανανεώθηκε η σύμβαση για την"κάρτα υγείας" (παρά το γεγονός ότι δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή από το 2005 που είχαν πέσει οι υπογραφές), επέμεινε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, κατά την απολογία των Γιάννη Οικονομίδη, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Χρήστου Σάββα, Γιάννη Δεσύλλα, την Πέμπτη (1/10) το πρωί στην Ευελπίδων.

Οι τέσσερις εκ των 31 κατηγορουμένων, πρώην και νυν παράγοντες της ΕΠΟ, πέταξαν την μπάλα στην Πολιτεία υποστηρίζοντας ότι "φταίνε οι αρμόδιοι που θα έκαναν τις νομοθετικές ρυθμίσεις για να μπορούν να λειτουργούν ιατρεία εντός των Ενώσεων αλλά δεν τις έκαναν ποτέ".

Η σύμβαση υπογράφηκε επί ημερών Σοφοκλή Πιλάβιου στην προεδρία της ΕΠΟ και εκτός από τον ίδιο, κατηγορούνται ακόμη για "απιστία σε βαθμό κακουργήματος" και οι πρώην πρόεδροι Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Σαρρής αλλά και ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος το 2005 που υπογράφηκε η πρώτη σύμβαση ήταν ταμίας στην ΕΠΟ.

Οι περιοριστικοί όροι και οι εκλογές στην ΕΠΟ!

Ο τελευταίος μάλιστα, Γιώργος Γκιρτζίκης, έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί στις 12 Οκτωβρίου. Στην περίπτωση που του επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές για την θέση του προέδρου στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τη ατζέντα του Γιώργου Ανδρεάδη, μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα παρελαύνουν από το γραφείο 227 στο κτίριο 6 της Ευελπίδων, σε καθημερινή βάση οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση και ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο τελευταίος της λίστας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ