ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννακόπουλος: "Δεχόμαστε απειλές"

Γιαννακόπουλος: "Δεχόμαστε απειλές"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος φέρνει τους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου προ των ευθυνών τους μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του κυπέλλου.

Μιλώντας στον "Sentra 103,3" αναφέρθηκε στα γεγονότα του τελικού μιλώντας με απαξιωτικό τρόπο και τόνισε ότι οι παίκτες δέχονται απειλές να μην απεργήσουν.

Επίσης, αναφέρθηκε στην βοήθεια που είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι παίκτες και να βοηθήσουν με πράξεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα επεισόδια του τελικού: " Ήμουν στο γήπεδο με υγιείς φιλάθλους κι όχι με μια μειοψηφία που έκανε ό,τι της κατέβαινε στο κεφάλι και τα οποία καταδίκασαν όλοι. Ευχολόγια έχουμε χορτάσει. Ωστόσο μπορεί σε λιγότερο από 15 ημέρες να έχουν ξεχαστεί αυτά τα επεισόδια. Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαίρου κι όχι ο Σπανός και ο Αδαμίδης".

Για τις αντιδράσεις του ΠΣΑΠ μετά από ανάλογα φαινόμενα και για την προσπάθεια που έγινε για αποχή: " Όταν μαζευτήκαμε να κάνουμε αποχή για μια αγωνιστική, μερικοί συνάδελφοί μας προτίμησαν να μην το πράξουν. Εμείς οι παίκτες πρέπει να δούμε τι ισχύει στο εξωτερικό. Πώς αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις. Οφείλουμε να δείξουμε το δρόμο. Κάνουμε την ενημέρωσή μας σε μια ομάδα για όλα όσα μας αφορούν. Τα δικαιώματά μας, τις υποχρεώσεις μας. Από κει και πέρα πρέπει να σκεφτεί ο παίκτης τι πρέπει να κάνει για το καλό του. Αν όμως δέχονται μερικοί παίκτες πιέσεις και απειλές δεν μπορώ να αναγκάσω κάποιον παίκτη να κάνει απεργία. Καταφέραμε τις 10 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας να τις έχουμε στο πλευρό μας".

Για τη συμβολή των μεγαλύτερων σε ηλικία και πιο έμπειρων παικτών: " Πρέπει εμάς που έχουμε δει κάποια πράγματα παραπάνω κι έχουμε δει το πραγματικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να βοηθήσουμε, να μας εκμεταλλευτούν. Εγώ, ο Νικοπολίδης, ο Δέλλας, ο Κατσουράνης, θέλουμε να βοηθήσουμε με πράξεις. Το θέμα είναι να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι. Αν οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι τουλάχιστον να φωνάξουμε εμείς κάτι. Ωστόσο αν δω ότι αυτά που λέω, δεν έχουν αντίκρισμα δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίζω να φωνάζω μόνος μου".

Για την προσπάθεια που έγινε για αποχή μιας αγωνιστικής από πλευράς των ποδοσφαιριστών: " Οι πρώτοι που ήταν μαζί μας στην απεργία ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σκόκο. Οι πρώτοι που ήρθαν στα γραφεία μας ήταν αυτοί. Οι ξένοι που έχουν ένα επίπεδο και μια νοοτροπία, ξέρουν τι δύναμη έχουν οι ποδοσφαιριστές. Να καταλάβουμε όλοι τη δύναμή μας".

Για την επόμενη μέρα: " Θα πρέπει κάποιος να πάθει κάτι πολύ σοβαρό για να ξυπνήσουν κάποιοι. Στις 16 του μήνα έχουμε Γενική Συνέλευση. Θα έρθουν εκατοντάδες παίκτες και θα πάρουμε αποφάσεις για τη νέα σεζόν. Αν και τη νέα σεζόν γίνουν τα ίδια, ο καθένας θα είναι υπεύθυνος αυτών που κάνει και που λέει".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ