ΕΛΛΑΔΑ

Φοβόταν και για τη ζωή του ο Μπίκας

Φοβόταν και για τη ζωή του ο Μπίκας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιλώντας σε ανθρώπους της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ο Γιώργος Μπίκας έλεγε πως φοβόταν ακόμα και για την ίδια του την ζωή, μη μπορώντας ακόμα να συνέλθει από την πυρκαγιά στο σπίτι του.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής, Γιώργος Μπίκας, μιλώντας σε ανθρώπους της ΕΠΣ Χαλκιδικής τόνισε πως φοβόταν ακόμα και για την ίδια του την ζωή, αναφέροντας πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με το ελληνικό ποδόσφαιρο ύστερα απ' ό,τι συνέβη στο σπίτι του, το οποίο δέχτηκε εμπρησμό από αγνώστους.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο πρώην αρχιδιαιτητής έλεγε σε παράγοντες της Ένωσης πως αν παρέμενε στη διαιτησία, το επόμενο βήμα θα ήταν να τον σκοτώσουν και έτσι προτιμάει να ασχολείται με το ψάρεμα.

"Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο, το είπα και το εννοώ. Στην περίπτωση που παρέμενα, δεν θα σταματούσαν. Μου έκαψαν το σπίτι, οπότε το επόμενο που θα έκαναν, αν ήμουν ενεργός στην ελληνική διαιτησία, θα ήταν να με σκοτώσουν. Εδώ μιλάμε για γκαγκστερικές μεθόδους", έλεγε μεταξύ άλλων ο Μπίκας.

Βέβαια, να τονιστεί ότι παραμένει στο ποδόσφαιρο, αλλά σε διεθνές επίπεδο, αφού είναι παρατηρητής διαιτησίας σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Με τα ελληνικά δεν θέλει να έχει σχέση...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ