ΕΛΛΑΔΑ

Φιλικό του ΠΣΑΠ με τον όμιλο ΞΥΝΗ για την ενίσχυση του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ"

Φιλικό του ΠΣΑΠ με τον όμιλο ΞΥΝΗ για την ενίσχυση του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ"

Την Τετάρτη (22/6) το απόγευμα στο "Γεώργιος Καμάρας" θα διεξαχθεί ένα φιλικό της ομάδας του ΠΣΑΠ παρουσίας και ποδοσφαιριστών πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ".

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/6) το απόγευμα στο "Γεώργιος Καμάρας" με αντιπάλους την ομάδα του ΠΣΑΠ παρουσία και αρκετών πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 με αντίπαλο τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ. Το φιλικό θα γίνει για την ενίσχυση του συλλόγου "Η ΠΙΣΤΗ".

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο πλευρό των παιδιών που δίνουν καθημερινά μάχη με τον καρκίνο στέκεται ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, συνασπίζοντας τις δυνάμεις του με τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών) και την ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε (Σταθερές Συγκοινωνίες), σε έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο ιστορικό γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, «Γεώργιος Καμάρας», με ελεύθερη είσοδο.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, που διοργανώνεται για έναν πραγματικά ιερό σκοπό (για την ενίσχυση του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ»), δεν έχει ιστορικό προηγούμενο! Για πρώτη φορά, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΠ, όπου συμμετέχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές και πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, αντιμετωπίζει στο γήπεδο, για φιλανθρωπικό σκοπό, εκπαιδευτικό όμιλο -τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, που Ηγείται και Πρωτοπορεί στην εκπαίδευση της χώρας σχεδόν 60 χρόνια τώρα.

Του φιλανθρωπικού αγώνα θα προηγηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιρικός αγώνας για τον ίδιο σκοπό, στις 17.00, μεταξύ της ομάδας της «ΠΙΣΤΗΣ» και της ομάδας των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ).

Η εν λόγω πρωτοβουλία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ -την οποία αμέσως αγκάλιασε ο ΠΣΑΠ, αλλά και η ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε- εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου, που στηρίζει αδιάλειπτα την κοινωνία εδώ και 6 δεκαετίες, ενώ παράλληλα προστίθεται στις ενέργειες του ομίλου ΞΥΝΗ για ενίσχυση και ανάδειξη του δίπολου «Αθλητισμός-Εκπαίδευση».

Ας στηρίξουμε όλοι ΜΑΖΙ, την Τετάρτη, από το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ», στέλνοντας ένα κενό SMS στο 19818 (χρέωση 2,48 ανά SMS).

Γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα παιδιά που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή…

Γιατί η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ!

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 5279500, http://www.iek-xini.edu.gr/".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ