ΕΛΛΑΔΑ

Φιλική νίκη για τον Άρη, 2-1 την Κέρκυρα

Φιλική νίκη για τον Άρη, 2-1 την Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Άρης και Κέρκυρα αναμετρήθηκαν την Κυριακή (21/8) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σε φιλικό παιχνίδι, προκειμένου να διατηρηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Το ματς έληξε με νικητή τον γηπεδούχο με 2-1, παρότι η φιλοξενούμενη προηγήθηκε στο σκορ.

Παρουσία πολλών θεατών, η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 41' με τον Ροζάριο, όταν αυτός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Διούδη και σούταρε με δύναμη.

Η είσοδος του Νέτο στην ανάπαυλα ανέτρεψε την εικόνα του ματς, αφού αρχικά ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε στο 61' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Μεσολάβησε ενα δοκάρι της Κέρκυρας με τον Γεωργίου στο 76', αλλά ο Νέτο σκόραρε ξανά στο 76', μετά από σέντρα του Μπούρμπου και παρεμβολή του Μιλούνοβιτς.

Άρης:Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος, Τσουμάνης (85΄Ντόγος), Ρόβας, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Νέτο), Ντούνης (66΄Παυλίδης), Αντρέου, Καπνίδης (46΄Μιλούνοβιτς), Τάτος, Ίλιτς (85΄Βουτσιάς)

Κέρκυρα: Κουτζιαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (80’ Τζανουλίνος), Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος (80’ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Επστάϊν, Ντιόγκο, Τουράμ, Αντιλέχου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ