ΕΛΛΑΔΑ

FIFA και UEFA τα λένε με τους Big-4

FIFA και UEFA τα λένε με τους Big-4

Μεγαλοστελέχη του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα έχουν ξεχωριστές συναντήσεις με το μικτό κλιμάκιο FIFA και UEFA που έρχεται στην Αθήνα.

Ξεχωριστές συναντήσεις με μεγαλοστελέχη του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει το μικτό κλιμάκιο FIFA και UEFA που έρχεται στην Αθήνα από την Τετάρτη (7/6) ως την Παρασκευή (9/6).

Οι κ.κ Βρέντζος, Λυσάνδρου, Παναγόπουλος ή Μπαλωμένου και Γκαγκάτσης, όπως αναφέρει η Live Sport, θα συζητήσουν με τα στελέχη των ξένων συνομοσπονδιών για το πώς θα πρέπει να πορευτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις εκλογές της ΕΠΟ, ώστε να αλλάξει επιτέλους σελίδα και να πάει μπροστά.

Οι ξένοι αξιωματούχοι θα ακούσουν τις θέσεις των ομάδων, ελπίζοντας να υπάρχει διάθεση για συναίνεση και συνεννόηση αναφορικά με τις τροποποιήσεις που θα πρέπει να γίνουν και να εγκριθούν από την Γ.Σ. της ΕΠΟ στο καταστατικό και τους κανονισμούς της.

Εξάλλου, η FIFA και η UEFA θέλουν να κοπούν πολλά από τα προνόμια που έχουν οι πρόεδροι των Ενώσεων, οι οποίοι κατά κύριο λόγο προτάσσουν το ατομικό τους συμφέρον ή της Ένωσής τους σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εκάστοτε πρόεδρος της ΕΠΟ ελέγχει τις ΕΠΣ και έτσι δημιουργείται κλίμα ανομίας και διαφθοράς.

Τέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έχει συμφωνήσει ήδη με την FIFA σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην αθλητική νομοθεσία και τους κανονισμούς της ΕΠΟ για να αποκτήσει αιρετή διοίκηση η Ομοσπονδία και να αποτελέσει παρελθόν η ΠΔΕ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ