ΕΛΛΑΔΑ

FIFA και UEFA στηρίζουν τον Κουτσοκούμνη

FIFA και UEFA στηρίζουν τον Κουτσοκούμνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν απέστειλε επιστολή την οποία υπογράφει και ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, όπου εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την επίθεση που έγινε στα γραφεία της Μινέρβα στη Λεμεσό. Στήριξη και από Ινφαντίνο.

Μέσω επιστολής, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν και ο γενικός γραμματέας, Θόδωρος Θεοδωρίδης, εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την επίθεση που έγινε στα γραφεία της Μινέρβα στη Λεμεσό. Μάλιστα, με τον Κύπριο παράγοντα επικοινώνησε και ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, εκφράζοντας την στήριξη και την συμπαράστάσή του για ό,τι συνέβη.

"Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε πως τα γραφεία της Μινέρβα στην Λεμεσό, έγιναν στόχος βομβιστικής επίθεσης τις πρωινές ώρες σήμερα.

Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, θέλουμε να εκφράσουμε την ανακούφισή μας για το γεγονός πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και επίσης να δείξουμε την πλήρη στήριξη μας σε εσένα προσωπικά και στην κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για όλα τα μέτρα που λαμβάνετε για την Ομοσπονδία σας. Μπορείς πάντα να υπολογίζεις στην στήριξη της UEFA και στην δική μας προσωπικά, με γνώμονα το καλό του κυπριακού αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου", αναφέρει η επιστολή της UEFA.

FIFA και UEFA στηρίζουν τον Κουτσοκούμνη
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ