ΕΛΛΑΔΑ

Ευχαριστίες του ΠΣΑΠ στον Κατσουράνη

Ευχαριστίες του ΠΣΑΠ στον Κατσουράνη
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και έκανε λόγο για έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Η ολοκλήρωση της καριέρας του Κώστα Κατσουράνη σηματοδοτεί το ποδοσφαιρικό φινάλε της γενιάς του 2004 και πάρα πολλοί σχολίασαν την αποχώρηση του διεθνούς χαφ. Ανάμεσα τους, ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωσε και τόνισε ότι οι δρόμοι τους δεν θα χωριστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποκλίνεται στον Κώστα Κατσουράνη και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα προσέφερε στη σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του. Για εμάς, όμως, τους δικούς του ανθρώπους, τους συναδέλφους, οι οποίοι τον γνωρίζουμε ως φίλοι, αλλά και ως αντίπαλοι στα γήπεδα, ο Κώστας δεν αποχώρησε.

Το παιδί από τη Χαλανδρίτσα, το οποίο έλαμψε στα τοπικά πρωταθλήματα της Αχαΐας, με αποτέλεσμα να μετακινηθεί στην Παναχαϊκή, από όπου άρχισε η σπουδαία και υποδειγματική διαδρομή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ενεργός.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ως ποδοσφαιριστής, αποδείχθηκε όχι μόνο ποιοτικός, εργατικός, ανθεκτικός, επίμονος, μαχητικός, φιλόδοξος, αλλά και πολυσύνθετος.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο πρόσωπο του Κώστα Κατσουράνη βρήκε για δύο δεκαετίες έναν πραγματικά μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κώστας κέρδισε την εμπιστοσύνη κορυφαίων ομάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αγωνίσθηκε σε 3 Ηπείρους, έφθασε στην απόλυτη καταξίωση με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004.

Ο Κώστας Κατσουράνης συνδύασε αρμονικά την λαμπρή δράση του, ως ποδοσφαιριστής, με την υπεύθυνη και παραγωγική δραστηριότητά του και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Στάθηκε, πάντα, αρωγός στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση προβλημάτων των συναδέλφων μας, ειδικά των πιο αδύναμων. Πάντα ήταν και είναι πρόθυμος να βοηθήσει, να κινητοποιήσει, να συνεισφέρει για την εξεύρεση λύσεων για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Κώστα, εμείς οι συνάδελφοι σου, οι πιο δύσκολοι κριτές, αλλά αισθανόμαστε και οι πιο δίκαιοι, αναγνωρίζουμε ότι πάντα είσαι ανάμεσα μας, εκτιμούμε ιδιαίτερα την καθοριστική συμβολή σου στην καταλυτική άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρούμε δεδομένο ότι θα συνεχίσεις, με άλλο ρόλο πλέον, να συμβάλλεις στο παιχνίδι μας με την προσωπικότητα, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την ενέργεια, τον δυναμισμό και την αλληλεγγύη σου.

Δε χωρίζουν οι δρόμοι μας Κώστα. Μαζί θα είμαστε συνέχεια. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για το ποδόσφαιρο και τους συναδέλφους μας με το πνεύμα του νικητή, από το οποίο διακατέχεσαι, και τη δύναμη της ΟΜΑΔΑΣ.

Να είσαι καλά και να νιώθεις υπερήφανος. Το αξίζεις.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ