ΕΛΛΑΔΑ

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο για τον τελικό

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο για τον τελικό
INTIME SPORTS

Ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος κάλεσε σε ευρεία σύσκεψη ενόψει του τελικού του Σαββάτου τους προέδρους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ευρεία σύσκεψη με φόντο τον τελικό Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Υπουργείο Πολιτισμού μετά από σχετική πρόσκληση του Υπουργού Πολιτισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος κάλεσε στο γραφείο του τους προέδρους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ εκεί όπου παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού αλλά και του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σαρρή θα γίνει σύσκεψη με θέμα τον τελικό του Σαββάτου.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 3.30μ.μ. και το παρών θα δώσουν οι Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας ως οι πρόεδροι των δυο συλλόγων που θα βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό ενώ έχουν κληθεί τόσο ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κ. Γαλακτόπουλος όσο και εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στην σύσκεψη θα συζητηθεί ότι έχει να κάνει με την ομαλή διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ στην προσπάθεια της πολιτείας να μην γίνει το παραμικρό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ