ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Δημητρόπουλο

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Δημητρόπουλο
INTIME SPORTS

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στο διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο , ο οποίος απολογήθηκε τη Δευτέρα το πρωί στον ειδικό ανακριτή, Γιώργο Ανδρεάδη, για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ηταν ο τέταρτος διαιτητής, μετά τους Κων/νο Ιωαννίδη, Απόστολο Αμπάρκιολη και Ιωάννη Κάμπαξη, στους οποίους μετά την απολογία τους επιλήφθηκαν περιοριστικοί όροι ως προς την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά μέχρι να κριθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο αν θα κατηγορηθούν ή θα απαλλαχθούν, δεν μπορούν να σφυρίζουν σε παιχνίδια ελληνικών πρωταθλημάτων.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθούν και οι Θανάσης Γιάχος, Ηλίας Σπάθας, με τους οποίους θα κλείσει ο κύκλος των απολογιών των έξι ρέφερι της «λίστας Ανδρεάδη». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει η προγραμματισμένη για αύριο απολογία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου μετά την κατάθεση του Τάκη Φύσσα για τον πρώην προπονητή της ομάδας, Σα Πίντο και το ματς Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Τελικά στο διαιτητή Αλέξανδρο Δημητρόπουλο επιβλήθηκε περιοριστικός όρος, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ