ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζέκα: "Παίξαμε με ψυχή"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδας, Ζέκα, υποστήριξε ότι η ψυχή και το πάθος αποτέλεσαν τα συστατικά στοιχεία της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στη Βοσνία, στη Ζένιτσα.

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) στη Ζένιτσα, με αντίπαλο τη Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη. Ο Ζέκα στάθηκε στο πάθος των διεθνών και τη δυσκολία που έχουν οι αντίπαλοι να σκοράρουν απέναντι στην Εθνική, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

"Είμαι υπερήφανος γι' αυτή την ομάδα. Παίξαμε με ψυχή, η καλύτερη φάση στο ματς ήταν δική μας. Είμαι χαρούμενος, αλλά μπορούσα να είμαι και πιο χαρούμενος.

Μακάρι να παραμείνει έτσι, να μην χάνουμε. Είναι δύσκολο να χάνουμε. Καταλαβαίνω πώς παίζει αυτή η ομάδα, το πάθος που έχει και είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Είναι νωρίς, έχουμε δρόμο. Καλά πάμε, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμη", υποστήριξε ο Ζέκα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ