ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζέκα: "Έκανα και πρόβες πριν την ορκωμοσία για τον Εθνικό Ύμνο"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας στο ματς με το Βέλγιο και μάλιστα έχει κάνει... πρόβα μέχρι και τον ελληνικό εθνικό ύμνο.

Στην εφημερίδα "Τα Νέα" μίλησε ο Κάρλος Ζέκα ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου (25/3, 21:45) στις Βρυξέλλες για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει πάρει την ταυτότητά του, περιμένει σήμερα (22/3) και το διαβατήριό του και αύριο (23/3) θα μπει στο αεροπλάνο για τη βελγική πρωτεύουσα.

Ο Πορτογάλος έκανε και την πρώτη του προπόνηση, είναι έτοιμος για το ματς και επίσης μπορεί ακόμα και να τραγουδήσει τον εθνικό μας ύμνο, αφού έκανε και πρόβα πριν την ορκωμοσία του, όπως εκμυστηρεύτηκε.

"Όλα καλά. Αλλά είναι η αλήθεια πως τις τελευταίες ημέρες είχα άγχος. Όλοι με υποδέχθηκαν καλά, δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, νιώθω ωραία στην Εθνική και έτοιμος να βοηθήσω", ανέφερε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στους "Πορτογάλους", Σάμαρη και Μήτρογλου: "Εκείνος (σ.σ. Σάμαρης) μιλούσε πορτογαλικά και εγώ ελληνικά! Δεν γνωρίζει την γλώσσα (σ.σ. Μήτρογλου)".

Για το αν μπορεί να ψάλλει τον εθνικό ύμνο, απάντησε: "Νομίζω ναι. Μπορώ να το κάνω. Έκανα και πρόβες πριν από την ημέρα της ορκωμοσίας".

Για τον συγκάτοικό του στην Εθνική, είπε πως "αυτή τη στιγμή είμαι μόνος μου στο δωμάτιο" και για το νούμερο της φανέλα του: "Το 8".

Για το πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του: "Μια χαρά τα βλέπω, ο Τζαβέλλας είναι αυτός που κάνει τις πλάκες".

Τέλος, για το γεγονός πως ακόμη και φίλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εκτιμούν τις δυνατότητές του, απάντησε: "Ξέρω ότι χαίρονται που θα φορώ τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, μου το λένε και στον δρόμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ