ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζαγοράκης: "Ευχαριστώ τον Θεό που το έζησα"

Fussball : Euro 2004 in Portugal , Finale / Spiel 31 , Lissabon , 04.07.04
Portugal - Griechenland ( POR - GRE ) 0:1
Griechenland Europameister 2004 
Theodoros ZAGORAKIS / GRE
Foto:BONGARTS/Henri Szwarc
Fussball : Euro 2004 in Portugal , Finale / Spiel 31 , Lissabon , 04.07.04 Portugal - Griechenland ( POR - GRE ) 0:1 Griechenland Europameister 2004 Theodoros ZAGORAKIS / GRE Foto:BONGARTS/Henri Szwarc BONGARTS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης σχολίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων τον Θεό και την πατρίδα του.

Συμπληρώνονται σήμερα (4/7) 10 χρόνια ακριβώς από τον ιστορικό και μεγαλειώδη θριάμβο στην Πορτογαλία που βρήκε την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή του ποδοφαιρικού Έβερεστ και ουδείς Έλληνας έχει ξεχάσει το έπος εκείνης της ομάδας.

Πόσο μάλλον ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά για τη μεγάλη βραδιά της 4ης Ιουλίου του 2004 μέσω της σελίδας του στο Facebook.

"Όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα, ήταν σα να έσβηναν τα φώτα. Στη θύμηση της στιγμής, έχω ένα σκοτεινό σημείο στη μνήμη μου .. και ένα μόνιμο χαζό χαμόγελο στο πρόσωπο μου.

Ευχαριστώ το Θεό και την Πατρίδα που με αξίωσε να το ζήσω", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην διεθνής ποδοφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής.

Ζαγοράκης: "Ευχαριστώ τον Θεό που το έζησα"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ