ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς προβλήματα στην πρεμιέρα με την Ουκρανία η Εθνική Νέων

Χωρίς προβλήματα στην πρεμιέρα με την Ουκρανία η Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων ολοκλήρωσε την προετοιμασίας της ενόψει του πρώτου της αγώνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα στην Ουκρανία την Δευτέρα (6/7) και οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα είναι πανέτοιμοι για ξεκίνημα με το δεξί στις υποχρεώσεις τους.

Πανέτοιμοι για την πρεμιέρα της στο EURO 2015 κόντρα στην Ουκρανία είναι η Εθνική Νέων με τους παίκτες του Γιάννη Γκούμα να ολοκληρώνουν την Κυριακή το απόγευμα την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα και τους 18 "εκλεκτούς" να είναι στην διάθεση του προκειμένου να επιλέξει αυτός την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με την απογευματινή προπόνηση της 5/7 στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων, ενόψει της πρεμιέρας του 1ου ομίλου με την Ουκρανία. Ο κ. Γιάννης Γκούμας, ελλείψει προβλημάτων τραυματισμού, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς, οι οποίοι στη σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκαν στην τακτική και συγκεκριμένα στις στατικές φάσεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Ουκρανία που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6/7 στο δημοτικό στάδιο Βέροιας (20:30) θα είναι ο Άντονι Τέιλορ από την Αγγλία".

Η πορεία της Ουκρανίας στο EURO

Στην προκριματική φάση τερμάτισε στην κορυφή του 8ου ομίλου, με απολογισμό δύο νίκες (5-1 τη Βουλγαρία, 5-0 το Ισραήλ), μια ισοπαλία (2-2 με Σουηδία) και τέρματα 12-3.
Στην elite round ήταν νικήτρια του 5ου ομίλου με δύο νίκες (4-2 την Πολωνία, 2-0 το Μαυροβούνιο), μια ισοπαλία (1-1 με Βοσνία) και τέρματα 7-3.
Προπονητής της είναι ο Ολεξάντρ Γκολόβκο. Πρώτοι σκόρερ στις δύο προκριματικές φάσεις ήταν οι Βίκτορ Κοβαλένκο, Αντρέι Μπόριατσουκ, Ολεξάντρ Ζούμπκοφ (από 3 γκολ). Κατέκτησε το τρόπαιο το 2009.

Η συνέντευξη Τύπου των προπονητών του 1ου ομίλου

Στην διάρκεια της Κυριακής πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου των προπονητών των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στον πρώτο όμιλο στον οποίο βρίσκεται και η Ελλάδα. Πλην του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Γκούμα μίλησαν και οι προπονητές της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Ουκρανίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη Τύπου:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ