ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς προβλήματα στην μάχη με την Αυστρία η Εθνική Ελλάδος

Χωρίς προβλήματα στην μάχη με την Αυστρία η Εθνική Ελλάδος
INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (9/7) στις 22:00 στο AEL FC Arena την Αυστρία με τους νεαρούς διεθνείς να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με ένα χαλάρωμα για όσους έπαιξαν ως βασικοί κόντρα στην Ουκρανία και τακτική για τους υπόλοιπους.

Την Πέμπτη (9/7) το βράδυ η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει στην Λάρισα την αντίστοιχη ομάδα της Αυστρίας και με νίκη ουσιαστικά θα εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης που διεξάγεται στην χώρα μας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Τετάρτη το απόγευμα με μια προπόνηση η οποία έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με την Ουκρανία έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι κάποιες ασκήσεις τακτικής.

Η Αυστρία μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα από την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι εύκολος αντίπαλος καθώς έχει πετύχει σπουδαία αποτελέσματα στην πορεία της προς την τελική φάση ενώ και στους δυο ομίλους που συμμετείχε πήρε την πρώτη θέση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων για τον αγώνα με την Αυστρία (9/7, AEL FC Arena, 22:00). Η απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου περιελάμβανε, κυρίως, αποθεραπεία για τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα με την Ουκρανία και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Αντρέας Έκμπεργκ από την Σουηδία. O προπονητής της Αυστρίας, Χέρμαν Στάντλερ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Πέταρ Γκλουχάκοβιτς (κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τη Γαλλία).

Η πορεία της Αυστρίας στο EURO

Στην προκριματική φάση πέρασε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες (1-0 τη Λετονία, 1-0 το Καζαχστάν, 5-1 τη Γερμανία) και τέρματα 7-1.
Ήταν νικήτρια και του 6ου ομίλου της elite round με απολογισμό δύο νίκες (2-0 την Κροατία, 2-1 την Ιταλία), μια ήττα (1-2 από Σκωτία) και τέρματα 5-3.
 Προπονητής της είναι ο Χέρμαν Στάντλερ. Ο Μάρκο Κβάσινα με πέντε γκολ ήταν ο κορυφαίος της σκόρερ στις δύο προκριματικές φάσεις".

Η Βαθμολογία του Α' ομίλου

1) Ελλάδα 3 (2-0)
2) Γαλλία 3 (1-0)
3) Αυστρία 0 (0-1)
4) Ουκρανία 0 (0-2)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ