ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Μανωλά, Χολέμπας και Μήτρογλου η προπόνηση της Εθνικής

Χωρίς Μανωλά, Χολέμπας και Μήτρογλου η προπόνηση της Εθνικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική άρχισε την προετοιμασία για τις αναμετρήσεις με Κύπρο (07/10) και Εσθονία (10/10), με τον Μίκαελ Σκίμπε να σημειώνει στο μπλοκάκι του αρκετούς απόντες. Αποχώρησε τραυματίας ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αναμετρήσεων με Κύπρο (07/10) και Εσθονία (10/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Απ' τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά απουσίασαν οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Μήτρογλου, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια από τον Μίκαελ Σκίμπε και αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή τις προσεχείς ημέρες.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα, λόγω επιβάρυνσης, ακολούθησαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Στέφανος Καπίνο. Από την προπόνηση αποχώρησε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, για τον οποίο θα υπάρξει ενημέρωση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως κατόπιν σχετικής άδειας της Λεβερκούζεν, ο Ηρακλής Μεταξάς, θα συμμετάσχει, ως συνεργάτης του Σκίμπε, στην προετοιμασία των διεθνών παικτών για τις δύο αναμετρήσεις.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ