ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Φορτούνη στο Λουξεμβούργο η Εθνική Ελλάδος

Χωρίς Φορτούνη στο Λουξεμβούργο η Εθνική Ελλάδος
INTIME SPORTS

Το τεχνικό τιμ αποφάσισε να παραμείνει στην Αθήνα ο Κώστας Φορτούνης για να υποβληθεί σε θεραπείες και να ενσωματωθεί και πάλι για το φιλικό με την Τουρκία.

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα αγωνιστεί στο Λουξεμβούργο η Εθνική Ελλάδος με τον Μίχαελ Σκίμπε να μην έχει στην διάθεση του τον χαρισματικό μέσο.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ακόμα στην μέση ανάγκασαν το τεχνικό τιμ να τον αποκλείσει από την αποστολή που θα ταξιδέψει την Πέμπτη (12/11) στο Λουξεμβούργο προκειμένου να μείνει εδώ να κάνει θεραπείες και να επανενταχθεί για το φιλικό με την Τουρκία.

Στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης υπήρξαν δυο ακόμα προβλήματα για τον Σκίμπε καθώς ο Αθανασιάδης δεν προπονήθηκε επειδή ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο δάχτυλο ενώ και ο Κώστας Μανωλάς αν και προπονήθηκε κάποια στιγμή αποχώρησε επειδή χτύπησε και αυτός στο δάχτυλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τον φιλικό αγώνα με το Λουξεμβούργο. Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί αύριο το πρωί (10:30), την οποία δεν θα ακολουθήσει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μέσος θα υποβληθεί σε θεραπεία, με προοπτική να επανενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία.

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε προληπτικά ο Κλάους Αθανασιάδης, λόγω ενοχλήσεων σε χτύπημα δάχτύλου του δεξιού ποδιού, ενώ αποχώρησε ο Κώστας Μανωλάς λόγω χτυπήματος σε δάχτυλο του αριστερού ποδιού. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν αύριο.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι εκτός απροόπτου ο φιλικός αγώνας με το Λουξεμβούργο θα καλυφθεί σε live streaming από το epo.gr".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ