ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Xωρίς Διαμαντάκο με Κύπρο και Εσθονία

Xωρίς Διαμαντάκο με Κύπρο και Εσθονία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντάκο θα παραταχθεί η Εθνική στις αναμετρήσεις με Κύπρο (07/10) και Εσθονία (10/10), καθώς ο νεαρός επιθετικός υπέστη θλάση.

Η Εθνική συνεχίζει την προετοιμασία της για τους αγώνες με Κύπρο (07/10) και Εσθονία (10/10) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας απ' την χθεσινή (03/10) προπόνηση. Ο Έλληνας άσος υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες επιβεβαίωσαν πως έχει υποστεί θλάση.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, ο 23χρονος επιθετικός προσήλθε με ιστορικό προ δεκαημέρου τραυματισμού στον σύλλογό του, ο οποίος είχε αντιμετωπιστεί από την Καρλσρούη, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί το περασμένο Σάββατο για 15' στην αναμέτρηση με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ύστερα από επικοινωνία με την Καρλσρούη, αποφασίστηκε να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για θεραπεία αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες της Εθνικής με την Κύπρο και την Εσθονία. Επί του παρόντος, δεν αντικαθίσταται από άλλον ποδοσφαιριστή.

Το αυριανό πρόγραμμα (5/10) των διεθνών περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, οι οποίες θα είναι κλειστές για το κοινό και τους επροσώπους των ΜΜΕ. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί σε γυμναστήριο και οι παίκτες θα ακολουθήσουν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις κινητικότητας και διατάσεων. Η απογευματινή θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ