ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χατζηδίμπας: "Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στα φιλικά"

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Χατζηδίμπας EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων, Κώστας Χατζηδίμπας, υποστήριξε μετά την ήττα από την Ουκρανία πως ναι μεν δεν επρόκειτο για επίσημο ματς, αλλά πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θέλουν να χάνουν ούτε στα φιλικά.

Άτυχη στάθηκε η Εθνική Νέων την Τρίτη (20/2) σύμφωνα με τον Κώστα Χατζηδίμπα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 0-1 από τους Ουκρανούς σε φιλικό παιχνίδι, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να επικρατήσει.

Ο αρχηγός της "γαλανόλευκης", ο οποίος ανήκει στον ΠΑΟΚ και είναι σε επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη. "Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, Δεν έπρεπε να χάσουμε τον αγώνα. Τα παιχνίδια αυτά είναι φιλικά, αλλά δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε σε αυτά από κανέναν" ανέφερε.

Ο Κατερινιώτης χαφ και οι συμπαίκτες του θα ξαναπαίξουν την Πέμπτη (22/2, 15.00) με την Ουκρανία, εκ νέου στο Καυτανζόγλειο. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς της Εθνικής Νέων πριν από την Elite Round, με τον Χατζηδίμπα να προσθέτει: "Είναι τα τελευταία τεστ πριν από τα επίσημα παιχνίδια. σε έναν μήνα θα είμαστε πανέτοιμοι να πάμε στην Ιταλία για να πάρουμε την πρόκριση".

Ο Χατζηδίμπας ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα από τον Γιάννη Γκούμα και αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Μελιόπουλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, υπενθυμίζεται, χρησιμοποίησε 20 από τους 23 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιλική ήττα 1-0 για την Εθνική Νέων από την Ουκρανία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ