ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χάνουν Βοσνία οι Τζαβέλλας, Σάμαρης και Ταχτσίδης

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τους τιμωρημένος Γιώργο Τζαβέλλα, Ανδρέα Σάμαρη και Παναγιώτη Ταχτσίδη θα παραταχθεί η Εθνική στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη τον προσεχή Ιούνιο.

Η Εθνική έφυγε απ' τις Βρυξέλλες έχοντας στις αποσκευές της μία σπουδαία ισοπαλία (1-1) κόντρα στο Βέλγιο, η οποία την κρατάει ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Παρ' όλα αυτά, πολλά θα κριθούν απ' τον αγώνα με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 τον προσεχή Ιούνιο.

Μάλιστα, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών σημαντικών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τζαβέλλας (θα έχανε το παιχνίδι με τους Βόσνιους ούτως ή άλλως εξαιτίας της πρώτης κίτρινης κάρτας) και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποβλήθηκαν, ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης συμπλήρωσε κάρτες.

Εκτός πλάνων θα είναι και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αφού η ποινή του για την αποβολή στον εντός έδρας αγώνας με τη Βοσνία ήταν δύο αγωνιστικές.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ