ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χάνει τα δυο ματς της Εθνικής ο Μανωλάς

Χάνει τα δυο ματς της Εθνικής ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στα παιχνίδια με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10) και την Ουγγαρία (11/10) για τα προκριματικά του EURO 2016. Πρόβλημα στα πλευρά για τον διεθνή στόπερ της Ρόμα.

Ο Κώστας Τσάνας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά για τα παιχνίδια με την Βόρεια Ιρλανδία (8/10) και την Ουγγαρία (11/10) για τα προκριματικά του EURO 2016, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο διεθνής στόπερ.

Ο αμυντικός της Ρόμα αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά και κρίθηκε ανέτοιμος για τις δυο επικείμενες αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Δεν διακυβεύεται και κάτι σημαντικό, επομένως δεν το σκέφτηκαν και πολύ στην ομάδα να τον θέσουν εκτός, ώστε να αναρρώσει και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Από 'κει και πέρα, ο Κώστας Φορτούνης δεν θα προπονηθεί σήμερα, παίρνοντας μια μίνι άδεια από τον προπονητή του, ενώ θυμίζουμε πως ο Άνταμ Τζανετόπουλος της ΑΕΚ πήρε την θέση του τραυματία, Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Σημειώνεται πως η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για σήμερα (5/10) στις 18:30, ενώ η αποστολή μεταβαίνει στο Μπέλφαστ την Τρίτη (6/10) στις 15:30. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν προτίθεται να πάρει κάποιον στην θέση του Μανωλά, μένοντας με αυτούς που ήδη έχει καλέσει.

Αναλυτικά η αποστολή: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Άνταμ Τζανετόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ