ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βούλιαξε το Twitter για το Νήσοι Φερόε-Ελλάδα

Βούλιαξε το Twitter για το Νήσοι Φερόε-Ελλάδα
INTIME SPORTS

Η απογοητευτική εικόνα της Εθνικής Ελλάδας και η ήττα της στο ημίχρονο από τα Νησιά Φερόε προκάλεσε χαμό στα social media. Διαβάστε μερικά από τα πιο σπαρταριστά σχόλια για την αναμέτρηση!

Το ματς κόντρα στα Νησιά Φερόε χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως αυτό που πρέπει να σημάνει την αντεπίθεση της Εθνικής Ελλάδας στην προσπάθειά της για την κατάληψη της 3ης θέσης στον όμιλο, όμως πάνω στο χορτάρι τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα ήθελαν ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι Έλληνες διεθνείς.

Όπως και στον αγώνα του "Καραϊσκάκης" όπου πέτυχαν πρώτοι γκολ (τους έφτασε αρκετό για να πανηγυρίσουν μία ιστορική νίκη) έτσι και σε αυτό το ματς οι αντίπαλοί μας βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμένοι με σκορ 1-0.

Όπως ήταν λογικό το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό -κυρίως- με την μετριότατη εικόνα των Ελλήνων διεθνών προκάλεσε... χαμό στα social media, με τα αυτοσαρκαστικά tweets να "πέφτουν βροχή" και να γίνονται μάλιστα ακόμα περισσότερα μετά και το δεύτερο γκολ που δέχτηκε ο Ορέστης Καρνέζης στο 70ο λεπτό!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ