ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ώρα μπαράζ με το μυαλό στον Παπασταθόπουλο

Ώρα μπαράζ με το μυαλό στον Παπασταθόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας ξεκινούν σήμερα (6/11, 17:30) τις προπονήσεις τους ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία και εξακολουθεί να υπάρχει αγωνία για τον βαθμό ετοιμότητας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Τα εθνικά πρωταθλήματα ξαποσταίνουν για λίγο και είναι η ώρα των μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με την Εθνική μας ομάδας να μπαίνει στη μάχη με αντίπαλο την Κροατία, θέλοντας να δώσει το παρών στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Τόσο το 2010 στη Νότια Αφρική όσο και το 2014 στη Βραζιλία κατάφερε να προκριθεί μέσω των μπαράζ και θέλει να τριτώσει το καλό απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης έχει εξαιρετική παράδοση σε αυτή την διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων. Στη μάχη του Ζάγκρεμπ (9/11), η γαλανόλευκη θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να αυξήσει τις ελπίδες της ενόψει της ρεβάνς (12/11).

Η προετοιμασία ξεκινά σήμερα (17:30), με τους διεθνείς μας να έχουν την πρώτη τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, η οποία μάλιστα θα είναι ανοιχτή και για τον κόσμο. Δύσκολα θα δοκιμάσει πράγματα σήμερα ο Μίχαελ Σκίμπε, αφού οι παίκτες προέρχονται από αγώνες με τις ομάδες τους και θα χρειάζονται ένα χαλαρό πρόγραμμα και θα φορτσάρουν από αύριο (7/11).

Το μυαλό είναι φυσικό να βρίσκεται και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει φτάσει από χθες (5/11) στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να παίξει κανονικά. Εξυπακούεται ότι ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί, θα κάνει τα πάντα γι' αυτό, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός (έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική), αλλά είναι λίγες οι ημέρες από τότε που χτύπησε και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για αποθεραπεία.

Το ιατρικό τιμ της Εθνικής θα πέσει πάνω του, ο Σκίμπε θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα τον έχει στην διάθεσή του, ξέροντας ότι στο Ζάγκρεμπ δεν θα έχει τον τιμωρημένο Μανωλά, γι' αυτό άλλωστε κάλεσε και τους Οικονόμου - Κολοβέτσιο, ώστε να αυξήσει τις επιλογές του. Ο "Πάπα" είναι "στυλοβάτης" της άμυνας και ο κόουτς έχει αγωνία για τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ