ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βρυξέλλες, η αγαπημένη πόλη του Μήτρογλου!

Βρυξέλλες, η αγαπημένη πόλη του Μήτρογλου!

Οι Βρυξέλλες αποτελούν την αγαπημένη πόλη του Κώστα Μήτρογλου καθώς το 2013 είχε πετύχει με τον Ολυμπιακό απέναντι στην Άντερλεχτ παρόμοιο γκολ με αυτό που πέτυχε, το Σάββατο, με την Ελλάδα απέναντι στο Βέλγιο. (videos)

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τα φοβερά γούρια, όπως οι περισσότεροι αθλητές. Τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό πάντοτε έμπαινε στο χορτάρι μη υπολογίζοντας ποιον έχει απέναντί του. Ακόμα κι ο "πιστολέρο" όμως, έχει πετύχει κάτι μοναδικό με το γκολ που σημείωσε κόντρα στο Βέλγιο το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Ο "Γερμανός" πριν από 3,5 χρόνια είχε ξαναβρεθεί στις Βρυξέλλες. Συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου 2013 είχε ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό για να έπαιζε στο "Constant Vanden Stock"κόντρα στην Άντερλεχτ για τους ομίλους τουChampions League.Τότε "έπαιζε" παράλληλα και το... κεφάλι του ο Μίτσελ.

Η Άντερλεχτ σφυροκοπούσε τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" αξιοποίησαν στο 100% τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μήτρογλου που σκόραρε τρεις φορές στο θρυλικό 0-3 των Βρυξελλών!

Πολλές οι ομοιότητες εκείνης της βραδιάς με τα όσα έζησε χθες το βράδυ (25/3) ο "Γερμανός" στο 1-1 με το Βέλγιο στο "Roi Baoudouin Stadium".Το φοβερό είναι ότι οι Βρυξέλλες εξελίσσονται στην αγαπημένη του πόλη, αφού πέτυχε γκολ σε δύο γήπεδα της βελγικής πρωτεύουσας που απέχουν καμιά 20αριά χιλιόμετρα το ένα από το άλλο.

Το περίεργο της όλης ιστορίας είναι ότι το γκολ που σημείωσε κόντρα στο Βέλγιο είναι "καρμπόν" με το δεύτερο τέρμα που είχε πετύχει κόντρα στην Άντερλεχτ. Το Σάββατο (25/3) ο Ταχτσίδης με κεφαλιά - πάσα που σε πολλούς δινόταν μία εντύπωση ότι ήταν σαν διώξιμο, τροφοδότησε τον Μήτρογλου.

Στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος του "πιστολέρο" με την Άντερλεχτ πριν από 3,5 χρόνια, ο Ντινγκά σηκώθηκε στη μεσαία γραμμή για κεφαλιά με σκοπό να απομακρύνει. Τελικά, η απομάκρυνση έγινε... ασίστ στον Κώστα και εκείνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, με αποτέλεσμα να μην χάσει την ευκαιρία και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ να νικήσει τον Καμίνσκι, ο οποίος υπερασπιζόταν τότε την εστία της Άντερλεχτ!

Θυμηθείτε το γκολ του Μήτρογλου στο Βέλγιο - Ελλάδα...

Κι εκείνο στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός (από το 0:50 έως το το 1:08 του παρακάτω video)...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ