ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλέπει το Τουρκία - Ελλάδα ο Τσίπρας

27 Jan 2015, Athens, Attica, Greece --- Greek Prime Minister and SYRIZA leader Alexis Tsipras, at the Presidential palace during the swearing in ceremony of the new Greek Government. In Athens on January 27, 2015 --- Image by © Panayiotis Tzamaros/NurPhoto/Corbis
Τσίπρας © PANAYIOTIS TZAMAROS/NURPHOTO/

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, το φιλικό αγώνα της Ελλάδας και της Τουρκίας (20.15) στο γήπεδο "Φατίχ Τερίμ" της Κωνσταντινούπολης.

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, όπου θα πραγματοποιήσει επαφές με την τουρκική ηγεσία, με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης να είναι το σημαντικότερο της ατζέντας του.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέτ Νταβούτογλου, το φιλικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.15 στο γήπεδο "Φατίχ Τερίμ" στο Μπαχτσέσεχιρ της Κωνσταντινούπολης.

Την Τετάρτη (18/11, 08.00), ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Φανάρι, όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την 'Αγκυρα, όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και η συνέντευξη τύπου που θα δώσουν οι δύο ηγέτες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ