ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βλέπει μπάλα με τον ομόλογό του ο Αλέξης Τσίπρας

ΑΘΗΝΑ-Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)
ΑΘΗΝΑ-Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.(Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας και Σαρλ Μισέλ, οι Πρωθυπουργοί Ελλάδας και Βελγίου δηλαδή, παρακολουθούν παρέα στη Ρώμη την ποδοσφαιρική αναμέτρηση των δυο χωρών.

Λένε πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός γενικότερα, ενώνουν τους λαούς. Αυτό αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία και τα tweets των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Βελγίου, που παρακολουθούν μαζί το βράδυ του Σαββάτου (25/3) την ποδοσφαιρική αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

" Στη Ρώμη, λίγο πριν αρχίσει το ματς Βέλγιο - Ελλάδα, που βλέπουμε μαζί με τον Σαρλ Μισέλ. Ελπίζω να τον πειράζω εγώ μετά και όχι αυτός εμένα" έγραψε στο επίσημο προφίλ του στο Twitter o Αλέξης Τσίπρας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ