ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βέλλιος: "Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα"

Βέλλιος: "Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα"
EUROKINISSI

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε για το φιλικό με τη Λευκορωσία και για την επικείμενη μεγάλη μάχη με αντίπαλο την Βοσνία στο Φάληρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Μετά το τέλος του φιλικού με τη Λευκορωσία στο Φάληρο και την ήττα με 1-0, έκανε δηλώσεις ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος ηγήθηκε της γραμμής κρούσης της γαλανόλευκης. Ο φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ ανέφερε αρχικά:

"Ήταν ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Από την αρχή παίξαμε για να νικήσουμε, δεν έχει σημασία ότι αυτό το παιχνίδι δεν είχε πόντους. Κατ' αρχάς, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και μας χειροκρότησε. Περιμένουμε την Κυριακή να γεμίσει όλο το γήπεδο, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί".

Στην ερώτηση για το αν μπορούμε, απάντησε: "Φυσικά και μπορούμε. Παίξαμε τρία πολύ όμορφα παιχνίδια τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές και πήραμε εννέα βαθμούς, θα κοιτάξουμε ξεχωριστά αυτό το παιχνίδι, να δούμε κάποια λάθη, κάποια σωστά και να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι της Κυριακής".

Μετέπειτα συνέχισε πως "υπήρχαν αρκετοί παίκτες στην 11άδα που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, μπορούσαμε και καλύτερα, όμως πρέπει να το 'ξεχάσουμε' αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε όμορφα και ωραία 2-3 προπονήσεις και να κοιτάξουμε σοβαρά τον δύσκολο αγώνα με την Βοσνία".

Όσο για το τι κρατάει από το ματς, σχολίασε: "Θα κρατήσω ότι πολλοί διαφορετικοί παίκτες γίναμε πιο ομάδα, ήρθαμε πιο κοντά, είμαστε ένα και πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιλική ήττα με το μυαλό στη Βοσνία για την Εθνική μας
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Σκίμπε: "Χάσαμε το τεστ, άλλο ματς την Κυριακή"
Σταφυλίδης: "Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι ζωής ή θανάτου"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ