ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βέλλιος και Μπάρκας στο "ραντάρ" του Σκίμπε

Βέλλιος και Μπάρκας στο "ραντάρ" του Σκίμπε

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, βρέθηκε στο Περιστέρι για τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Ηρακλή, έχοντας το βλέμμα του στους Απόστολο Βέλλιο και Βασίλη Μπάρκα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε πηγαίνει από το ένα γήπεδο στο άλλο και παρακολουθεί Έλληνες ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να βρεθούν στις κλήσεις του για τις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός,βρέθηκε στο Περιστέρι και παρακολούθησε της αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ηρακλή για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ρίχνοντας ένα... βλέφαρο παραπάνω στους Απόστολο Βέλλιο και Βασίλη Μπάρκα.

Μια ημέρα πριν, είχε δει το αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και χθες ήταν η σειρά να πάει στο Περιστέρι μαζί με τον Κώστα Τσάνα. Ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων και ο φορ του "γηραιού" βρέθηκαν στο μικροσκόπιό του.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα έχει δυο εν Ελλάδι φιλικά στις 24 και στις 29 Μαρτίίου, ενώ ακολουθεί το ταξίδι στην Αυστραλία για άλλες δυο φιλικές αναμετρήσεις. Στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα για το ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ