ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βελλίδης: "Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου"

Βελλίδης: "Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου"
INTIME SPORTS

Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Μαυρίας και Ελίνι Δημούτσος αναφέρθηκαν στην πρώτη τους κλήση στην εθνική μας ομάδα για το φιλικό με την Πολωνία. Διαβάστε τι είπαν

Για την πρώτη τους κλήση στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει του φιλικού με την Πολωνία μίλησαν οι Μάρκος Βελλίδης, Χάρης Μαυρίας και Ελίνι Δημούτσος.

Οι τρεις παίκτες με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισαν πως είναι μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Φερνάντο Σάντος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα.

Αναλυτικά όσα είπαν οι τρεις παίκτες:

Βελλίδης: " Είμαι πραγματικά πανευτυχής. Όλες οι προσπάθειές μου τον τελευταίο καιρό δικαιώθηκαν και το μεγαλύτερό μου όνειρο, αυτό της συμμετοχής μου στην Εθνική Ομάδα, πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που με επέλεξε για αυτό το ματς. Στόχος μου είναι να αντεπεξέλθω στις μεγάλες απαιτήσεις της ομάδας και να μπορέσω να προσφέρω σ' αυτή τα μέγιστα".

Μαυρίας: " Είμαι πολύ χαρούμενος για την κλήση στην Εθνική Ανδρών. Είναι πανέμορφο το συναίσθημα να αγωνίζεται με το εθνόσημο στη φανέλα, πόσο μάλλον με την Εθνική Ανδρών. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να βρίσκομαι συνέχεια σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο".

Δημούτσος: " Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και ότι η κλήση από τον κ. Σάντος αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ