ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βελλίδης: "Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και καλούς παίκτες"

Βελλίδης: "Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και καλούς παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκος Βελλίδης τόνισε ότι η Εθνική ομάδα έκανε πολλά λάθη στην προκριματική φάση του Euro 2016 και η νίκη κόντρα στην Ουγγαρία θα την βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι, στις μελλοντικές της υποχρεώσεις.

Στο τελευταίο της παιχνίδι για την φάση των προκριματικών του Euro 2016, η Ελλάδα κέρδισε με σκορ 4-3 την Ουγγαρία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ολοκληρώνοντας της υποχρεώσεις της με το πρώτο τρίποντο στον όμιλο.

Ο Μάρκος Βελλίδης μετά το παιχνίδι τόνισε ότι η Εθνική ομάδα έκανε πολλά λάθη σε αυτή την προκριματική φάση και η νίκη κόντρα στην Ουγγαρία θα την βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι, στις μελλοντικές της υποχρεώσεις.

"Κάναμε πολλά λάθη σε αυτή την προκριματική φάση, πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Το γεγονός ότι πήραμε τη νίκη σε αυτό το τελευταίο ματς θα μας βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και καλούς παίκτες. Το έχει δείξει. Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά στο μέλλον, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ