ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βαβρίτσας: "Πρώτος... Μάγκατ!"

Βαβρίτσας: "Πρώτος... Μάγκατ!"
Μάγκατ

Ο ανταποκριτής του γερμανικού περιοδικού Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Το 10 το κακό” με τους Στέφανο Τριαντάφυλλο και Φρέντο.

Για τα σενάρια που θέλουν τους Σούστερ και Μάγκατ υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής: "Αυτό που είναι γνωστό και στην Ελλάδα τα ονόματα το Σούστερ και κυρίως του Μάγκατ ότι έχουν συναντήσει και συζητήσει με την ΕΠΟ, αναπαράγονται στην Γερμανία. Η χθεσινή εξέλιξη είναι ότι περισσότερο ακούγεται περισσότερο του Μάγκατ".

Για το αν ο Μάγκατ είναι τόσο αυστηρός όσο φημολογείται: "Όντως σε θέματα πειθαρχίας είναι αμείλικτος και σκληρός. Ο Μάγκατ έχει ένα τρόπο λειτουργίας, όπως είχε και ο Ότο. Η νέα γενιά δεν δέχεται τα πάντα και εκεί μεγαλώνει το χάσμα με τους παίκτες. Αντιμιλά περισσότερο απ' ότι οι παλιότεροι. Δεν δέχονται τα “καψώνια” στα οποία υποβάλλει ο Μάγκατ τους παίκτες του. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι φταίει ο Μάγκατ. Είναι μεγαλωμένος με τις αρχές του Χάπελ. Με αυτούς ανδρώθηκε και μεγάλωσε και αυτά εφάρμοσε σε πολλούς σταθμούς της καριέρας του".

Για το αν μπορεί να ελέγξει τα αποδυτήρια της: "Στο θέμα με την εθνική είναι ότι ο κάθε Μάγκατ δεν έχει συνεχώς τους παίκτες για να τους κουμαντάρει και τους ελέγχει. Αν φτάσουμε μέχρι εκεί, θα βρει τον τρόπο του για να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Θα κερδίζει και τα “κακά” παιδιά με τα τατουάζ. Όταν έρθουν οι πρώτες επιτυχίες θα τον ακολουθήσουν κι αυτοί. Δεν τα βλέπω τόσο δραματικά τα πράγματα. Εντάξει μπορεί να τους ξυπνήσει στις τρεις το πρωί ή μετά από ταξίδι".

Για το αν θα ταιριάζει ο Μάγκατ στην Εθνική αυτή την περίοδο: "Σε όποια φάση και να βρισκόταν η Εθνική θα ήταν επιτυχία να καταφέρει να έχει έναν προπονητή με τις περγαμηνές και τις επιτυχίες του Μάγκατ. Οι επιτυχίες μιλάνε από μόνες τους. Κέρδος αν τον πείσει η ΕΠΟ να έρθει ο Μάγκατ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ