ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Nα καμαρώσουμε τους διεθνείς στη Ρωσία"

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με αθλητές που διακρίθηκαν στην Ιστιοπλοΐα το 2017. Πέμπτη 5 Οκτωβρη 2017. (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με αθλητές που διακρίθηκαν στην Ιστιοπλοΐα το 2017. Πέμπτη 5 Οκτωβρη 2017. (EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτηση στο twitter, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική στις αναμετρήσεις με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Κροατία θα βρεθεί τελικά στον δρόμο της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018. Το πρώτο ματς θα λάβει χώρα στις 9 Νοεμβρίου στο Ζάγκρεμπ, ενώ η ρεβάνς τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με αφορμή την κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με ανάρτηση στο twitter, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική.

"Καλή επιτυχία στους διεθνείς μας στα δύο παιχνίδια με την Κροατία. Ευχή όλων μας να τους καμαρώσουμε το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας", αναφέρει το tweet.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ