ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Μου θύμιζε την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ ο Μανωλάς"

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ EUROKINISSI

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ενώ παράλληλα εγκωμίασε τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος του θυμίζει Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε το μπαράζ της Ελλάδας με την Κροατία. Μιλώντας στη "Live Sport", τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ενώ παράλληλα εγκωμίασε τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος του θυμίζει την αρχοντιά του μεγάλου Γερμανού, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

"Δεν μπορείς να ρισκάρεις τώρα πάλι, αλλάζοντας προπονητή, ούτε να μην ακούσεις τη φωνή των ποδοσφαιριστών. Όταν μιλούν παίκτες με την εμπειρία, την προσωπικότητα και την προσφορά του Τοροσίδη και του Παπασταθόπουλου, δεν γίνεται να μην τους ακούς", ανέφερε ο Γιώργος Βασιλειάδης για τον Γερμανό προπονητή.

Παράλληλα ο υφυπουργός Αθλητισμού αποθέωσε τον Κώστα Μανωλά, δηλώνοντας σίγουρος πως θα ήταν αλλιώς, αν έπαιζε και στο Ζάγκρεμπ: "Τον έβλεπα και τον απολάμβανα. Μου θύμιζε -με όση υπερβολή, το ξέρω, έχει η παρομοίωση- την αρχοντιά του Μπεκενμπάουερ στο παιχνίδι του. Είμαι σίγουρος ότι με τον Κώστα Μανωλά η Εθνική θα ήταν άλλη ιομάδα στο Ζάγκρεμπ, όμως δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ