ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βαριά ήττα στην αυλαία για την Εθνική Νέων, 4-0 από την Πορτογαλία

Βαριά ήττα στην αυλαία για την Εθνική Νέων, 4-0 από την Πορτογαλία

Από τη στιγμή που η Εθνική Νέων είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ο Γιάννης Γκούμας ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του με αποτέλεσμα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να γνωρίσει την ήττα με 4-0 από την Πορτογαλία.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Νέων. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από την Πορτογαλία που επίσης είχε εξασφαλίσει στην πρόκριση ενώ τώρα τερμάτισε και στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι, ο 7ο όμιλος διοργανώθηκε στην Πορτογαλία, δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα στην διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Εθνική Ελλάδος όπου είχε και αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της σε μια προσπάθεια του Γιάννη Γκούμα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Το 1-0 έγινε νωρίς στο παιχνίδι καθώς στο 15' ο Γκονζάλο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 33' της αναμέτρησης ο Ρούμπεν Ντίας έκανε το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο μέρος η Πορτογαλία πέτυχε ακόμα δυο γκολ. Αρχικά στο 70' με τον Ρενάτο Σάντσες ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 87' από τον Αλεξάντερ Σίλβα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Π. Σίλβα, Ντίας, Φερέιρα, Ριμπέιρο, Εμπίς (66' Φερνάντο), Πέντρο Ροντρίγκες, Γκονζάλο Ροντρίγκες, Καρβάλιο (59' Μπούτα), Σάντσες (77' Τζάλο), Γκονσάλβες, Α. Σίλβα,

ΕΛΛΑΔΑ: Ντούνης, Τοπαλίδης, Κατράνης, Σβαρνάς, Νικολάου, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (69' Μεγαρίτης), Μελισσόπουλος (46' Ανδρούτσος), Σταθόπουλος (76' Ρεγκάκος), Λάμπρου.

7ο ΟΜΙΛΟΣ

1. Πορτογαλία 9
2. Ελλάδα 6
3. Λιθουανία 3
4. Μολδαβία 0

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ