ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Πήραμε μία νίκη με καλό ποδόσφαιρο"

Τζαβέλλας: "Πήραμε μία νίκη με καλό ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τόνισε πως τη νίκη επί του Μαυροβουνίου θα δώσει καλή ψυχολογία στην Εθνική Ελλάδας ενόψει της συνέχειας ενώ ο Μάριος Οικονόμου υπογράμμισε την παρουσία πολλών καλών κεντρικών αμυντικών στην ομάδα.

"Είμαι χαρούμενος με αυτό το γκολ αλλά το σημαντικότερο είναι το δεύτερο γκολ του Καρέλη. Πήραμε μία νίκη με καλό ποδόσφαιρο αλλά και μία νίκη που θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.

Είναι καινούριο το σύστημα που δουλεύουμε με τους 3 κεντρικούς αμυντικούς, προσαρμοστήκαμε αρκετά καλά, περιμένουμε βελτίωση ενόψει της συνέχειας. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και επειδή έχουμε πολύ καλούς παίκτες νομίζω θα τα πάμε καλά στη συνέχεια.

Ο προπονητής προσπαθεί να μας κάνει ομάδα", τόνισε στην κάμερα του "OTE TV" ο σκόρερ του πρώτου γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ματς , ενώ ο σέντερ μπακ της Μπολόνια, Μάριος Οικονόμου δήλωσε:

"Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα. Είχα στο μυαλό μου ότι θα αγωνιστώ σε ένα από τα δύο φιλικά. Ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε η νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί και για να πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια.

Η Ελλάδα έχει πολλή ποιότητα στους κεντρικούς αμυντικούς, ίσως να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ποιότητα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ