ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους"

Τζαβέλλας: "Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους"
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δικό του γκολ η Εθνική Ελλάδας απέσπασε βαθμό απέναντι στη Βοσνία. Ο Γιώργος Τζαβέλλας χαρακτήρισε δώρο την ισοπαλία (1-1), ενώ περιέγραψε πώς βίωσε τη φάση του τέρματός του και τους πανηγυρισμούς.

Ο σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας, Γιώργος Τζαβέλλας, δήλωσε στον ΟΤΕ TV μετά το 1-1 με τη Βοσνία: " Όπως εξελίχθηκε το ματς, είναι κάτι παραπάνω από μια ισοπαλία. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε πάρει τη νίκη. Έτσι όπως πήγε ο αγώνας, όμως, και η ισοπαλία είναι δώρο.

Στο ποδόσφαιρο είναι καλό όταν δεν κερδίζεις, να μη χάνεις. Αν χάναμε, θα είχαμε λίγα να πούμε τώρα. Θα ήταν καταστροφική η ήττα". Ερωτώμενος αν το γκολ αυτό ήταν το σημαντικότερο που έχει πετύχει στην καριέρα του, απάντησε: "Αυτό θα μπορώ να σας το πω αν πάμε στη Ρωσία".

Για το τι δεν πήγε καλά στο πρώτο μέρος, είπε: " Δεν είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι μείναμε κοντά στο σκορ και καταφέραμε να κλέψουμε αυτόν τον πόντο, που είναι χρυσός, σαν τρίποντο".

Για τη στιγμή του γκολ: " Για να μπει ένα τέτοιο γκολ, στο τελευταίο λεπτό, θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα μαζί. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήταν ένα σουτ που το 'πιασα καλά. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε κάτι από αυτό το γκολ. Πρέπει να πάμε στη Ρωσία, γιατί αλλιώς αυτό το γκολ θα το ξεχάσουμε σύντομα".

Σταφυλίδης: "Μικρή νίκη"

Ο Κώστας Σταφυλίδης είπε: "Είναι μια μικρή νίκη, επειδή καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τελευταίο λεπτό και χωρίς να κάνουμε εξαιρετική εμφάνιση. Πρέπει να κρατήσουμε τον βαθμό και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε".

Για την συνέχεια: "Από την στιγμή που πήραμε τον βαθμό και μείναμε στο +3 από την Βοσνία παραμένουμε στο κόλπο. Το Βέλγιο είναι πιο καλή ομάδα και θα είναι πιο δύσκολο να πάρουμε την 1η θέση".

Για το τι δεν πήγε καλά: " Μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν είχαμε πολλές διαφορές με την Βοσνία. Δεχτήκαμε ένα γκολ και αυτό ήταν σοκ. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι ήταν τελικός, βγήκαμε έξω και ισοφαρίσαμε".

Για το τι τους είπε ο Πρωθυπουργός στα αποδυτήρια: "Μας έδωσε συγχαρητήρια και μας ευχήθηκε το καλύτερο".

Σάμαρης: "

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Τα γκολ στο Ελλάδα - Βοσνία

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ