ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Είμαστε ακόμα σε πλεονεκτική θέση"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξος για τη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας παρά το 0-0 με την Εσθονία. "Πάμε να τα δώσουμε όλα", το μήνυμα του Τζιόλη ενόψει Βελγίου.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την αναμέτρηση με την Εσθονία, σημειώνοντας ότι "χάσαμε την ευκαιρία αλλά είμαστε ακόμα σε πλεονεκτηική θέση. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και θα κάνουμε ακόμα καλύτερη με το Βέλγιο. Πρέπει να ηρεμήσουμε και όλα θα πάνε καλά. Πάμε τώρα την Κυριακή για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Τζιόλης "Θα τα δώσουμε όλα με το Βέλγιο"

Από τη μεριά του, ο Αλέξανδρος Τζιόλης τόνισε ότι "υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν περιμέναμε απώλεια βαθμών. Η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη. Μας παρηγορεί φυσικά η απώλεια της Βοσνίας.

Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είχαμε απώλειες παικτών, δεν ήμασταν σε ρυθμό εξαιτίας της εποχής, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία. Ξέραμε ότι θα μας περίμενε η Εσθονία αλλά δεν βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και μας λυπεί που δεν νικήσαμε.

Το ματς με το Βέλγιο είναι πάρα πολύ δύσκολο, θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Είμαστε αισιόδοξοι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή".

Δώνης: "Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"

Ο Τάσος Δώνης, που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός, δήλωσε: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε όμως μπροστά, μας ικανοποιούν τα άλλα αποτελέσματα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο αντίπαλος μας έβαλε δύσκολα, δεν έπαιζε με άγχος.

Με το Βέλγιο το ματς θα είναι διαφορετικό. Σήμερα εμείς κάναμε παιχνίδι, την Κυριακή λογικά θα αμυνόμαστε και θα παίζουμε στην κόντρα. Θα έχουμε και επιστροφές, με παίκτες που έχουν εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια όπως ο Σωκράτης και ο Μήτρογλου."

Καρνέζης: "Κοιτάμε μπροστά"

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Ορέστης Καρνέζης, ανέφερε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πάντα στις αρχές του πρωταθλήματος οι παίκτες δεν βρίσκονται σε φόρμα. Μας έλειψε ο ρυθμός. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στο παιχνίδι της Κυριακής και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε μέχρι τέλους".

Για το τι έφταιξε, τόνισε: "Δεν ξέρω αν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο, είχαμε απουσίες που είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά αυτά τα ματς είναι τα πιο δύσκολα της σεζόν. Δεν είχαμε ταχύτητα, μας έλειψε το γκολ και ήρθε το 0-0".

Για τη νίκη της Κύπρου επί της Βοσνίας, είπε: "Δεν θέλω να σχολιάσω τις άλλες ομάδες, πρέπει να βελτιωθούμε γιατί το ματς της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο. Πάντα θέλουμε να κερδίσουμε για αυτό ερχόμαστε".

Ζέκα: "Θα δώσουμε τα πάντα με το Βέλγιο"

Ο Ζέκα μετά το ματς με την Εσθονία ανέφερε πως η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη με το Βέλγιο για να "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση. Αναλυτικά:

"Η ομάδα έδωσε τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο γιατί ο αντίπαλος είχε κλειστεί πίσω και δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Η ομάδα ήθελε πολύ τη νίκη αλλά δεν μπορέσαμε, την Κυριακή θα παλέψουμε για τη νίκη γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Είναι λίγο δύσκολο γιατί είναι αρχή της σεζόν και κάποιοι παίκτες δεν έχουν πολύ ρυθμό αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλά, μόνο το αποτέλεσμα δεν είναι καλό αλλά θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάθε φορά και αυτό θέλουμε, να πάρουμε τους βαθμούς για να είμαστε σίγουρα δεύτεροι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ