ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Απόδραση απ' το χωριό!"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία φωτογραφία από το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Γιώργος Τζαβέλλας, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και πετώντας σπόντα για τους Βόσνιους. (PHOTO)

Οι Έλληνες διεθνείς χάρηκαν και με το παραπάνω την ισοπαλία στη Ζένιτσα με αντίπαλο τη Βοσνία, κάτι που φάνηκε και στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπου οι παίκτες της Εθνικής ποζάρουν χαμογελαστοί για το γεγονός ότι απέδρασαν χωρίς να ηττηθούν από την πολύ δύσκολη έδρα των Βόσνιων.

Μάλιστα, ο παίκτης της Αλάνιασπορ συνόδευσε τη φωτογραφία και με το εξής μήνυμα: "Απόδραση απ' το χωριό! Συγχαρητήρια σε όλους!", αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενο για τις συνθήκες που συνάντησε η Εθνική στη Ζένιτσα, αλλά και τη συμπεριφορά των Βόσνιων.

Παράλληλα, ένα από τα hashtags που χρησιμοποίησε ο διεθνής αμυντικός ήταν το #family, δείχνοντας ξεκάθαρα το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ελληνική ομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ