ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσεκάρει τους διεθνείς ο Ρανιέρι

Τσεκάρει τους διεθνείς ο Ρανιέρι
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε για το συνέδριο που συνδιοργάνωσαν FIFA και UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Μουντιάλ. Παράλληλα, είδε Ολυμπιακός - Ατλέτικο και βλέπει και τους άλλους διεθνείς μας.

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας οι εργασίες του συνεδρίου που συνδιοργάνωσαν η FIFA και η UEFA για την τεχνική αξιολόγηση του Μουντιάλ που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Το σημερινό (17/9) πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ανάλυση περιπτώσεων τραυματισμού ποδοσφαιριστών και αντιμετώπισής τους από αθλητιάτρους της FIFA.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι κ. Μπουζάκα, Κολίνα (υπεύθυνοι διαιτησίας σε FIFA και UEFA αντίστοιχα) οι οποίοι αναφέρθηκαν σε περιπτώσεις κακής εφαρμογής των κανονισμών από τους διαιτητές αλλά και κακής και αντικανονικής συμπεριφοράς ποδοσφαιριστών απέναντι σε ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας καθώς επίσης σε διαιτητές.

Μετά το τέλος των εργασιών ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Κλάουντιο Ρανιέρι, δήλωσε: "Το συνέδριο είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μέσω των παρουσιάσεων που έγιναν αλλά και της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των ειδικών του αθλήματος καταλήξαμε σε χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Οι συνάδελφοι προπονητές μας μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τόσο στην προετοιμασία όσο και στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Επίσης μιλήσαμε για το πόσο πιο γρήγορο γίνεται το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και φυσικά για την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγώνα, είτε με την μπάλα στα πόδια τους είτε χωρίς αυτήν".

Ο κ. Ρανιέρι το βράδυ της Τρίτης παρακολούθησε τηλεοπτικά τον αγώνα Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης, στον οποίο αγωνίστηκαν οι Ελληνες διεθνείς Μήτρογλου, Μανιάτης. Απόψε (κι ανάλογα με την ακριβή ώρα άφιξής της πτήσης του) θα παρακολουθήσει στη Ρώμη μεγάλο μέρος του αγώνα Ρόμα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να παρακολουθήσει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ