ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Το σκορ είναι βαρύ..."

Τσάνας: "Το σκορ είναι βαρύ..."
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, υποστήριξε ότι η Ελλάδα δικαιούταν κάτι καλύτερο και έδωσε συγχαρητήρια στη Βόρειο Ιρλανδία για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κλήθηκε να διαχειριστεί μία κατάσταση για την οποία δεν ευθύνεται, αλλά προσπάθησε να κάνει το καλύτερο δυνατό... Ο Κώστας Τσάνας τόνισε ότι η Ελλάδα δικαιούταν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι με τη Βόρειο Ιρλανδία, αλλά δεν είχε την ψυχολογία και την τύχη για να το πάρει. Όσο για την επόμενη μέρα, παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσάνα στην κάμερα του ΟΤΕ:

Για την ήττα της Εθνικής ομάδας: "Στο παιχνίδι αυτό κρινόταν η πρόκριση για την Β. Ιρλανδία. Εμείς είχαμε στόχο να τους αντιμετωπίσουμε, γνωρίζοντας τι μπορούν να κάνουν. Δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς, γιατί η Εθνική δεν κατάφερε να νικήσει. Ήταν το προτελευταίο ματς μιας άσχημης προκριματικής φάσης. Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Συγχαρητήρια στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο τρόπος που πανηγύρισαν και το γλέντι που έχουν στήσει δείχνει πως τους αξίζει η πρόκριση".

Για το αν υπάρξει κάτι που έφταιξε στο ματς: "Η εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου του ματς μας αφήνει πικρία γιατί δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Το θετικό είναι ότι είχαμε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν. Το σκορ είναι βαρύ και δεν χωράει δικαιολογίες, αλλά στην δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε αν ήταν διαφορετικό το πρώτο ημίχρονο ίσως όλα ήταν διαφορετικά . Με το αν βέβαια δεν γίνεται τίποτα, όμως χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες".

Για το τι φταίει και η Εθνική δεν σκοράρει εύκολα: "Το βασικό πρόβλημα είναι στην αυτοσυγκέντρωση και δημιουργικό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τελειώσει αυτή η προκριματική φάση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ